Sobre mi

Olga Ramírez Freixas

Olga Ramírez Freixas

Art director

El disseny gràfic va entrar a la meva vida com una gran experiència vital i d’aprenentatge a La Massana i d’aquí ja es va convertir en la meva professió. He treballat per estudis i departaments de comunicació d’empreses tant privades com públiques el que em va aportar un ampli bagatge per emprendre la meva pròpia aventura i donar vida a ORF. Disseny & comunicació gràfica.

Cada projecte és un repte per mi, que em motiva i m’empeny a trobar solucions i propostes creatives per donar resposta a les necessitats dels clients. Em pregunto: “Què tan complex ha de ser? Què tan senzill podem fer?”.

Entenc el disseny com una suma de sinergies que imprimeixen valor als projectes per això col.laboro i m’interesso per professionals de diferents àmbits, il.lustradors, webmasters, fotògrafs, arquitectes, decoradors, community managers… cal envoltar-se de bons professionals per arribar a grans resultats.

Ens podem conèixer

Si tens un projecte i vols compartir-lo només cal posar-te en contacte, estarem encantats de donar resposta a les teves inquietuds.

Imagen de contacto